Sleep

Ontspannen slapen

Wil jij graag op een natuurlijke manier ontspannen en beter slapen? 

Dan is deze 100% natuurlijke spray een uitkomst voor jou. 

We hebben allemaal wel eens te maken met moeite met inslapen of doorslapen. Op dat soort momenten probeer je vaak van alles om tot rust te komen om alsnog lekker in te slapen, of juist door te kunnen slapen. Soms lijkt gewoon niets te helpen. Toch zijn er prachtige effectieve homeopatische middelen die je op dit moment heel goed kunnen helpen om wel tot rust te komen zodat je lekker kunt (in)slapen.

De spray (om in te nemen) is gemaakt van een mix van hoogwaardige, rustgevende, beschermende en aardende homeopathische middelen die jouw lichaam helpen om in de rust te komen zodat je lekker kunt (in)slapen. 

Maak je natuurlijk klaar voor een ontspannen nacht vol fijne dromen!

Maak je natuurlijk klaar voor een ontspannen nacht vol fijne dromen!

Prijs spray, 25,00

Gemengd tot in perfectie om jouw lichaam te ondersteunen op de momenten dat jij het nodig hebt. Inclusief duidelijke gebruiksaanwijzing. 

Exclusief in Nederland gemaakt met liefde en 100% natuurlijke en pure ingrediënten. 
De spray is geschikt voor alle leeftijden. Je kan het ook veilig gebruiken tijdens je zwangerschap en er zijn geen verslavende effecten ook wordt je er niet duf van. 

Via het Contact formulier kan je de spray eenvoudig bestellen, door je naam en adres door te geven. Ik maak je spray zo snel mogelijk in orde.

Helen