Homeopatische detox, CEASE

Steeds meer vrouwen komen er achter dat hun (chronische) klacht(en) te maken kunnen hebben met de lichaamsvreemde stoffen die zij binnen hebben gekregen door bijvoorbeeld milieuvervuiling, vaccinatie, chemische medicatie, lichaamsvreemde stoffen in verzorgingsproducten, etc. . Deze lichaamsvreemde stoffen kunnen namelijk een hoge toxiciteit met zich mee brengen. Jouw lichaam kan hier heel veel last van ervaren zonder dat je het zelf door hebt. Als je deze klachten op tijd (h)erkent, is er veel aan te doen!

Is het middel erger dan de kwaal?

We kunnen over een ding kort zijn: chemische medicatie en medische behandelingen kunnen levensreddend zijn, vooral bij spoedgevallen. Maar deze zelfde chemische stoffen kunnen jouw lichaam enorm belasten waardoor je allerlei klachten kunt ontwikkelen.

Er zijn eindeloos veel chemische stoffen op de markt en om ons heen. Wat we ons vaak niet realiseren is dat deze, vaak lichaamsvreemde, stoffen ook een hoge toxiciteit en bijwerkingen met zich mee kunnen brengen.

Binnen de homeopathie is het al jaren bekent dat deze lichaamsvreemde stoffen een belasting kunnen geven in je lichaam die tot uiting kunnen komen door middel van allerlei verschillende (chronische) klachten. 

Deze klachten kunnen heel acuut ontstaan of ze kunnen zich heel langzaam in de loop van de tijd ontwikkelen. Bij klachten die zich in de loop van de tijd ontwikkelen wordt vaak de eventuele link met je chemische medicatie/stoffen uit je omgeving over het hoofd gezien.

Daarbij is het belangrijk je te beseffen dat je al vanaf je geboorte in aanraking kunt komen met deze stoffen. 

Of, hoe en wanneer je klachten kunt krijgen is voor iedere vrouw verschillend. Dat komt omdat jij uniek bent. Net zoals jouw lichaam. 

Aan welk chemische medicatie of behandeling kan je denken?

Wil je graag weten aan welke stoffen en medicatie je kunt denken? Neem dag gerust contact met op via het contact formulier.

Homeopatische Detox

Het kan verstandig zijn om je lichaam te ontgiften. We wassen en verzorgen de buitenkant van ons lichaam ook uitgebreid, dus waarom zouden we de binnenkant niet onderhouden?

Tijdens een homeopatische detox, reinig je de energie in je organen en de rest van je lichaam van belastende stoffen. Een grote schoonmaak waarbij jouw lichaam geholpen wordt deze stoffen op te ruimen. 

Dit gebeurt door middel van zeer effectieve en diepwerkende homeopatische detox middelen. Deze middelen helpen je lichaam de opgeslagen belasting zo snel mogelijk vanuit de diepste lagen van je lichaam te ontgiften en af te voeren. Hierdoor kan je diepgaand helen en kunnen blokkades opheffen zodat je lichaam weer kan functioneren zoals het hoort. Klachten kunnen hierdoor langzaam oplossen en herstellen.

Waar nodig gebeurt dit in combinatie met orthomoleculaire voedingssupplementen en eventueel voedingsadviezen. Deze extra ondersteuning kan soms nodig zijn om jouw lichaam extra te ondersteunen en te begeleiden. 

Wil je graag zo snel mogelijk starten met de homeopatische detox?

Of wil je meer weten over de vele mogelijkheden voor jou persoonlijk?

Neem dan gerust contact met op via het Contact-formulier.

Juist voor vrouwen zeer effectief

Vooral als vrouw heb je veel sneller te maken met belasting door lichaamsvreemde stoffen. Jouw vrouwelijke lichaam is gevoeliger en kan daardoor sneller last hebben van de impact van de belastende stoffen. 

Daarbij is de standaard dosis van de chemische medicatie voor jouw lichaam snel te hoog. 

Veel vrouwen met vage, maar ook met chronische klachten zijn opgelucht als ze in aanraking komen met deze mooie manier van werken. Ze voelen zich eindelijk serieus genomen en snappen nu ook waar hun klachten vandaan komen en wat er aan te doen is. 

Je hoeft dus niet aan jezelf te twijfelen ook al wordt je in het reguliere traject vaak van het kastje naar de muur gestuurd omdat ze je klachten niet goed kunnen duiden. 

Heel vaak kan de reguliere zorg geen duidelijke oorzaak vinden voor je klachten. Veel vrouwen krijgen daardoor helaas te horen dat het tussen hun oren zit.

In sommige gevallen krijg je toch een chemisch medicijn om de klachten op te lossen. Op deze manier kom je vaak van de regen in de drup doordat de belasting van je lichaam op deze manier nog hoger wordt. 

Homeopatische detox kan hier een goede oplossing zijn om je klachten aan te pakken en waar mogelijk op te lossen. Dit geldt ook voor klachten die wel een naam gekregen hebben. 

Welke klachten 

Eigenlijk kan je aan elke klacht denken die jou in je vrouw-zijn verhinderd. Zowel acuut als chronisch.

Om je een idee te geven, hierbij een niet complete opsomming:

vage klachten, heftige klachten, acute klachten, chronische klachten, klachten die een naam hebben, klachten zonder naam, klachten met betrekking tot je huid, klachten met betrekking tot een orgaan, klachten met betrekking tot je menstruatie, mentale klachten, psychische klachten, emotionele klachten, klachten met betrekking tot te veel of te weinig energie, fysieke klachten, etc.

Het maakt niet uit welke benaming jouw klacht heeft. Zolang jij er last van hebt is het belangrijk de klacht op te lossen vanuit de kern van het probleem, met respect voor jou en jouw lichaam. We kunnen samen jouw klacht(en) bespreken en bekijken of Zinnergie detox een oplossing voor jou kan zijn.

Waarom homeopatische detox ? 

❥ Onschadelijk

❥ 100% natuurlijk

❥ Zeer effectief

❥ Met respect voor jou en jouw lichaam 

❥ Pakt de kern van je probleem aan 

❥ Lost echt op 

❥ Zacht en toch effectief

❥ Zeer geschikt voor alle leeftijden 

❥ Herstel van binnenuit 

❥ Zeer geschikt voor (sensitieve) vrouwen

❥ Geen onderdrukking maar herstel van binnenuit

❥ Betere afweer tegen infecties en ziektes

❥ Zacht en geleidelijk

❥ Preventief

❥ Niet verslavend

❥ Pakt de oorzaak aan 

Werkwijze:

Om echt te genezen kan je het beste zeer gedetailleerd onderzoeken wat je gezondheid ondermijnt. Dat doe ik graag samen met jou. 

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jou zijn of wil je graag starten?

Je kunt eventueel direct starten met het Homeopatische Detox-pakket (CEASE). Ook kan je kiezen voor een complete behandeling. Dit is een complete homeopatische behandeling, inclusief de homeopathische detox, eventueel aangevuld met supplementen en voeding. Kijk voor meer informatie hierover bij: Behandelwijze.

Via het Contact-formulier kan je rechtstreeks contact met me opnemen om een afspraak te maken of voor aanvullende vragen.

Helen