Behandelwijze

Zinnergie is er speciaal voor jou als vrouw!

Ik begrijp heel goed dat je klacht(en) heel lastig is en dat je er graag zo snel mogelijk van af wilt! Dat is ook heel logisch. Het is alleen wel heel belangrijk te beseffen dat je de klacht(en) niet voor niets hebt. Je lichaam kan je alleen op deze manier laten weten dat er iets niet goed gaat in jouw lichaam. Door je klacht(en) serieus te nemen en er ėcht naar te luisteren kan je ze met de homeopathische behandeling natuurlijk en vanuit de kern oplossen. Dus niet chemische onderdrukken.

Vanuit mijn kennis van het vrouwenlichaam, als gedegen opgeleid homeopaat met de nodige ervaring en dat stukje “Helen” dat ik meeneem in de behandeling ben ik in staat jouw klacht(en) in het juiste perspectief te plaatsen zodat we deze gericht en 100% natuurlijk op kunnen lossen.

Homeopathie is voor mij geen pure wetenschap, er komt ook een innerlijk weten & helder voelen bij kijken. 

Ik heb de 6 jarige hbo opleiding gevolgd om de homeopathische basis in mijn vingers te krijgen. Om het te snappen. En toch bereik ik de mooiste en meest indrukwekkende resultaten met dat stuk dat ik graag ‘intuïtie of helder weten/voelen’ noem. Het is dat stukje ‘Helen’ dat erbij komt dat mijn behandeling onderscheid van andere collega’s. 

Het is net die ene ingeving, dat gevoel, die uitdrukking die het grote verschil maken en zorgt dat ik WEET wat jouw lichaam nodig heeft. 

Deze persoonlijke toevoeging, de bekende kers op de taart, maakt voor mij mijn werk onbetaalbaar. 

de kers op de taart

Ik werk in mijn praktijk met:

. klassieke homeopathie

. homeopatische detoxificatie/ CEASE

. inspiring homeopathy

. acute EHBO homeopathie

. voeding

. supplementen

Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie zet ik één of meer onderdelen in.

Wil je graag een afspraak maken of meer informatie ontvangen? Neem via het Contact-formulier direct contact met op.

Stappenplan na aanmelding

Je ontvangt van mij de link naar jouw intake formulier. Nadat je deze volledig ingevuld hebt plannen we jouw eerste consult. Dit consult duurt maximaal één uur. Aan de hand van jouw intake formulier maak ik alvast je dossier aan en lees ik me in zodat we tijdens jouw afspraak direct concreet aan de slag kunnen. Na jouw eerste consult maak ik een behandelplan en stel ik jouw persoonlijke homeopatische middelen samen die ik met een duidelijke en eenvoudige gebruiksaanwijzing toestuur. Waarna jij mag gaan ervaren wat deze middelen voor jouw doen! Na 4-8 weken plannen we jouw vervolg afspraak om samen door te spreken hoe het verlopen is en wat er verder nodig is.

Omdat veel vrouwen van ver komen kan je ook een video-consult inplannen! Praktisch, persoonlijk en zeer doeltreffend.

afspraak maken

Wil jij je klachten graag effectief en natuurlijk oplossen? Aarzel niet langer en plan je afspraak zodat jouw lichaam weer in balans komt en je weer volledig van je vrouw-zijn kunt genieten.

Helen