Ervaringen

Omdat de ervaringen van anderen vaak veel meer zegt dan een uitleg van mij, mag ik hieronder de ervaringen van mooie vrouwen die bij mijn in behandeling zijn (geweest) met je delen. Alle verhalen zijn persoonlijk geschreven en met toestemming geplaatst.

Wie weet herken je je eigen verhaal in een van de hieronder vermelde ervaringen zodat je kunt zien wat homeopathie voor jou kan betekenen. Omdat iedere vrouw, ieder lichaam en iedere klacht weer anders is, is deze lijst niet compleet.

Mocht het zo zijn dat jouw klacht er niet tussen staat, neem gerust contact met me op. Er is zoveel mogelijk!

Helen

Via via kreeg ik de gegevens van Helen. Ik was naar het ziekenhuis geweest vanwege zeer hevige menstruatie, en daar adviseerden ze een ingrijpende behandeling. Naast de heftige menstruatie had ik moeite met ontspannen, sliep ik slecht en voelde ik continu onrust. Ook had ik last van hoofdpijn en oogmigraine.

Helen raadde me aan om te beginnen met een detox voorafgaand aan de coronavaccinatie. Daarnaast kreeg ik middelen tegen de onrust en andere klachten. Tijdens de detoxkuur merkte ik bij mijn eerste menstruatie al een enorm verschil. Ik hoefde niet meer elk uur naar het toilet om te verschonen, had minder buikkrampen en minder last van mijn hormonen. Bovendien nam de onrust en spanning in mijn lijf af, sliep ik beter en werden de hoofdpijn en oogmigraine minder.

Helen is echt een fantastische vrouw. Ik kon haar overal over appen, en ze nam me altijd serieus en luisterde naar mijn verhaal. Dat was iets wat ik lange tijd niet had ervaren, vooral na een heftige periode van ziek zijn. Alleen dat hielp al enorm. Tijdens onze online ontmoetingen liet ze me zien waar ik vandaan kwam en waar ik op dat moment stond. Soms vergeet je namelijk snel welke klachten je allemaal had. Bovendien bood ze een pilotprogramma met een aanvullend traject. Ik ontving mailtjes met mooie spreuken, ze trok een kaart voor me of stuurde een kaartje of cadeautje via de post. Zo werd ik steeds herinnerd om tijd voor mezelf te nemen en stil te staan bij waar ik dankbaar voor ben. Echte post ontvangen in plaats van een e-mail was helemaal leuk. Het voelde als een waar cadeautje in de brievenbus.

Inmiddels heb ik het traject bij Helen afgesloten. Met nieuwe middelen kan ik het de komende tijd zelf doen, en als er iets is, kan ik altijd contact met haar opnemen. Ze heeft me ook geadviseerd om direct contact op te nemen als ik in de overgang kom. Je mag best last hebben van overgangsklachten, maar het hoeft niet je hele leven en lichaam te beheersen. Dat geeft een geruststellend gevoel.

Alles gaat zoals het moet gaan, en alles heeft een reden. Dat Helen op mijn pad is gekomen, is met geen woorden te beschrijven. Ik ben mezelf weer, weet waar ik blij van word, en ik hoef het allemaal niet alleen te doen. Daar zal ik haar altijd dankbaar voor zijn.

Birgit Olthof, Tubbergen

In de tijd dat mijn kinderen jong waren, ben ik zelf en met de kinderen meerdere keren in behandeling bij Helen geweest. Toen vond ik de wijze van werken al erg prettig en fijn. Daarom heb ik ook contact gezocht met Helen nadat ik in het begin van 2020 te maken kreeg met de ziekte van pfeiffer (wellicht in combi met corona, maar daar is geen bewijs van). 

Toen de corona vaccinatierondes begonnen heb ik erg getwijfeld om de vaccinatie te nemen (ik ben niet anti, maar weeg keuzes graag af). Uiteindelijk heb ik de vaccinatie wel laten zetten omdat ik weer een open samenleving wilde. Ik heb de de prik heel bewust in mijn linkerbeen laten zetten in plaats van in mijn arm. Daarna kreeg ik diverse klachten. De klachten die ik tijdens de pfeiffer had (vermoeidheid, last van mijn ogen, histamine allergie) begonnen weer op te spelen maar daarbij kreeg ik ook last van mijn linker heup en menstruatie klachten. Ik hoop altijd dat mijn lijf het zelf op kan lossen maar dit duurde mij te lang en daardoor weer contact gezocht met Helen. 

Wat waren haar ervaringen. Even mijn hart luchten en open kunnen zeggen wat ik er van vond zonder dat er ge/ver-oordeeld wordt. Heel fijn. In combinatie met de osteopaat behandeld door Helen voor mijn heup. Tevens ook de pfeiffer en de vaccinatie klachten behandeld. Ik moet zeggen dat heeft mij enorm geholpen. Qua sporten ben ik niet op mijn niveau van voor de pfeiffer. Maar dat heb ik geaccepteerd. Mijn energie is in ieder geval weer normaal. Ik kan 40 uur werken en daarbij op normaal niveau sporten en mijn gezin draaiende houden. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

Vorig jaar kreeg ik doorbraakbloedingen en kwaaltjes rondom de menstruatie. Omdat we de vaccinatie aangepakt hadden kon dit volgens ons (Helen en mij) niet daarvan komen en dus contact gezocht met de gynaecoloog. Daaruit bleek een pap 2b uitslag met HPV besmetting. Ook deze behandeld door Helen. En de uitslag van afgelopen mei was goed.

Twijfel je om je door een homeopaat te laten behandelen dan roep ik altijd heel hard baadt het niet het schaadt ook niet. Overleg met Helen die kan je twijfels niet wegnemen maar wel haar zienswijze vertellen. Daarbij laat ze je volledig in je waarde.

Hammie Vellinga, Franeker

Helen is een hele liefdevolle, kundige en oprechte vrouw.
Ik ben bij haar in behandeling gegaan omdat ik ondersteuning nodig had bij het stoppen met anticonceptie (de pil). Mijn vorige ervaring was een drama met hele heftige klachten. Meerdere stoppogingen heb ik opgegeven vanwege de pijnklachten en acné uitbraken.

Helen stelt de juiste vragen, stelt je op je gemak en vertrouwt op de natuur, haar vak en jouw lichaam. De middelen die ze heeft voorgeschreven waren voor mij de juiste ondersteuning en ik ben blij dat ik deze keer zonder enorm heftige klachten kon stoppen met de pil. Wanneer ik er soms toch even doorheen zat, wist ze me altijd weer het vertrouwen te geven dat het goed zou komen.

Ik heb haar behandeling en ons contact ervaren als vertrouwd en oprecht. Als er even iets anders was wat aandacht nodig had, zoals een enorme weerstand-dip in het hele gezin dan schoot ze ook hier te hulp met de juiste middelen.

Helen heeft naast liefde voor haar vak ook liefde voor de vrouw (en mens) en dat is voelbaar!
Mocht ik weer homeopatische ondersteuning nodig hebben dan vind ik zeker mijn weg terug naar Helen.

Sabine Woerts, Doetinchem

Jaren lang had ik al last van mijn menstruatie, o.a veel bloedverlies en pijn.

De laatste maanden werd het alleen maar heftiger, ondanks dat ik de maximale dosering naproxen slikte. Het was zo heftig dat ik afspraken moest afzeggen en een week nodig had voordat mijn energie weer  op peil was door het enorme bloedverlies. 

Ik hou van een gezonde levensstijl en slik daarnaast de nodige vitamines maar kreeg de menstruatie niet onder controle. Jaren geleden had ik al een aantal afspraken bij Helen gehad en volgde haar op Instagram. Toen ze een onderwerp over de hormoonhuishouding en detoxen poste heb ik bij Helen aan de bel getrokken en hebben we tijdens een online afspraak mijn klachten besproken.

Helen luistert goed, vraagt veel om goed te kunnen beoordelen wat er nodig is. De homeopathische middelen kreeg ik toegestuurd en via de mail een goede beschrijving hoe ik de middelen moest gebruiken. In het begin werkte het niet helemaal naar behoren en na contact te hebben gehad met Helen zijn de middelen aangepast en ging ik daarna bergopwaarts!

De menstruatie is afgenomen en ik kan tijdens de menstruatie weer normaal functioneren. Ik heb er spijt van dat ik Helen niet eerder een bericht heb gestuurd.

Dus niet twijfelen om contact te zoeken maar gewoon DOEN.

– Nynke, Berltsum

Een aantal maanden geleden heb ik een afspraak gemaakt bij Helen vanwege diverse klachten.

Ik ben in het verleden al eens eerder bij Helen in behandeling geweest. Ik had ontzettende jeuk op mijn onderbuik, deze klachten waren zo hevig dat ik de huid kapot krabde. De hormoon crème die je bij de huisarts meekrijgt, wilde ik niet meer gebruiken. Via een vriendin kwam ik toen bij Helen terecht. Ze neemt veel tijd om vragen te stellen en te luisteren om zo een goed beeld te krijgen van niet alleen de klachten, maar ook hoe je als persoon bent en hoe je met dingen omgaat.

Ik heb jaren de Mirena spiraal gebruikt en ze vermoede al vrij snel dat mijn lichaam niet goed op die chemische hormonen reageert en dat daar de jeukklachten wel eens weg zouden kunnen komen. Ze heeft middelen gegeven die ik een aantal weken moest gebruiken. Het was ongelooflijk, maar na een aantal weken waren al mijn jeuk klachten verdwenen!

Deze klachten begonnen een aantal maanden geleden weer, samen met nog diverse andere vage klachten (slaapproblemen, gejaagdheid, hartkloppingen, hoofdpijn, enz.). Aangezien ik sinds de vorige behandeling veel vertrouwen heb gekregen in Helen als persoon en in de homeopathie, heb ik weer een afspraak met haar gemaakt. Deze keer waren de afspraken vanwege Corona allemaal via beeldbellen. Dit heb ik nooit als vervelend ervaren en vond het zelfs wel heel erg handig. Je hoeft er de deur niet voor uit!

Ook deze klachten bleken (chemisch) hormoon gevoelig en hadden ook te maken met de overgang waar ik in terecht was gekomen. Ik kreeg nogmaals dezelfde kuur als de vorige keer met nog een aantal middelen om de andere klachten te verminderen. Helen benadrukte dat geen vrouw zoveel last hoeft te hebben van de overgang. Er zijn genoeg middelen in de homeopathie die hierin kunnen ondersteunen. Ik ben nu een aantal maanden verder en ik moet zeggen dat ik mezelf weer terug ken. Ik slaap weer beter, mijn hoofdpijn, jeuk, opvliegers en andere vage klachten zijn zo goed als verdwenen.

Helen dank je wel voor je ondersteuning, je luisterend oor en je inzet om de juiste behandeling te vinden. Mocht ik in de toekomst opnieuw klachten ontwikkelen dan zal ik zeker weer contact met je opnemen.

Ingrid, Franeker

In oktober 2018 zijn we bij Helen in haar praktijk geweest voor een informatief/begeleidend gesprek over wel of niet vaccineren. 

De eerste ontmoeting met Helen was heel plezierig en voelde als een warm bad. Er werd uitgebreid de tijd voor ons genomen.

Ik had zelf nog veel verdriet te verwerken na het overlijden van mijn vader, en kampte met slaapproblemen. Helen gaf mij een middel waar ik me weer goed bij voel. Ik voel me fitter, heb meer rust in mijn lijf en slaap beter. 

In juni 2020 is ons 2e kindje geboren. Tijdens de zwangerschap werd de streptokokken-B bacterie (GBS) bij mij geconstateerd. Advies vanuit de reguliere geneeskunde was dat er 2 giften antibiotica toegediend zouden moeten worden voor/tijdens de bevalling. Helen heeft mij een middel voorgeschreven dat ervoor heeft gezorgd dat de GBS uit mijn lichaam is verdwenen. Hierdoor kon ik op een natuurlijke wijze thuis bevallen. En met het verdwijnen van de bacterie verdween ook het risico voor de kleine om erg ziek te worden. We hebben een heerlijke thuisbevalling in een beval-bad gehad. En dat zonder zorgen over de bacterie. 

Helen luistert goed naar je klachten, en weet hier de juiste middelen op af te stemmen. Ze heeft elk lid van ons gezin al meerdere malen geholpen, om zonder medicatie, en op eigen kracht met wat behulp van de homeopathie er boven op te komen. 

Mocht er iets met ons of de kindjes zijn, dan geeft het ons rust om op Helen terug te kunnen vallen.

– Andrea Bult, Heerenveen

Ik ben heel tevreden over mijn homeopathische behandeling bij Helen.

Ze heeft me geholpen bij mijn burn-out klachten en laatst zelfs ook bij mijn verkoudheidsklachten.

Helen heeft een prettige manier van werken, ze luistert goed naar je en ik heb veel baat gehad bij de middelen die ze heeft voorgeschreven.

Ik vond het ook prettig dat je niet persé naar haar praktijk hoeft te komen maar ook veel telefonisch, beeld-bellen en via e-mail kunt regelen!

Mirjam Andringa, Franeker

Klachten? Die heb ik gelukkig eigenlijk bijna nooit.

‘Doorgaan, niet zeuren, het gaat wel weer over’ is altijd mijn instelling geweest. Totdat ik vervelende vaginale klachten kreeg die, ondanks allerlei medische middelen, maar niet overgingen.

Door een tip van een collega kwam ik bij Helen de Vos terecht. Wat een fijn gesprek heb ik daar gevoerd! Met tranen in mijn ogen en het inzicht dat mijn stoere ‘flink-zijn’ houding mijn vrouwelijke, zachte kant nogal overvleugelde.

Ik kreeg kort na ons gesprek fijne ‘flesjes’ die je heel gemakkelijk kon gebruiken. Mijn klachten gingen over en het besef dat ik wat liever voor mijzelf mocht zijn groeide. Een mooie ervaring! 

– Helena, Franeker

“Als je van je hardnekkige klacht afwil? : “Wees lief voor jezelf, geef jezelf iets onbetaalbaars en bel Helen voor een afspraak.”

“Of klassieke homeopathie voor je werkt? lees mijn ervaring waarom ik je dit zou adviseren!”

Al jaren had ik last van blaasontstekingen. De terugkerende klachten kwamen steeds korter op elkaar en ik had wel 10 antibiotica kuren nodig per jaar. Dit ging jaren door.

Regulier kon ik niet veel anders doen dan de kuren slikken. De klachten kwamen zo snel op en binnen een paar uur had ik koorts en lag ziek op bed. Ik heb door de jaren heen zoveel geprobeerd. Het gif van de antibiotica moest zijn weerslag op mij hebben. Allerlei onderzoeken en kweken en ik raakte bijna hopeloos.

Ik ken Helen al jaren en ik vroeg of ze mij kon helpen. Dat kon ze maar het zou heel lang duren. Ik heb allerlei middelen van haar gekregen. Blaasontstekingen hield ik de beginperiode maar ze waren minder heftig. Doordat ik minder antibiotica kreeg herstelde ik van allerlei vage kwalen.

Mijn huid werd minder droog en nu zelfs helemaal niet meer droog. Ik kreeg meer en dikker haar. Mijn nagels werden sterker enz. De blaasontstekingen bleven uiteindelijk langer weg en na 1,5 jaar ben ik nu al een jaar of twee zonder blaasontstekingen. Vroeger ging ik niet op vakantie zonder antibiotica kuur. Bij ieder land zocht ik van te voren op wat “blaasontsteking” in de plaatselijke taal was en schreef het op een briefje in geval van nood. Nu vergeet ik zelfs homeopatische “nood” middelen in te pakken.

Ik kan iedereen adviseren om hulp in te roepen van Helen. Ze is erg doelgericht, zonder enige poespas en heeft de angel al snel gevonden. Je bent in vertrouwde, maar zeker ook in veilige handen. Er zit onder menig klacht iets wat dieper ligt en soms erg confronterend kan zijn. Juist daar heeft Helen een luisterend oor wat niet oordeelt alleen analyserend is en vastberaden het goede middel voor je te vinden, zodat jij weer verder kunt met leven.

Ik heb het gedaan en zo gelukkig, ga jij haar nu ook bellen? Succes er mee.

Yvette Out, Heerhugowaard

“Homeopathische begeleiding is voor mij en mijn dochters jaren terug een nieuwe manier van ‘behandelen’ van ons fysieke lichaam geworden maar ook voor onze mentale gezondheid wat zeker niet minder belangrijk is. Het gaat tenslotte om balans. 

Deze balans weet Helen als homeopate en betrokken persoonlijkheid te creëren door naar je te luisteren en zich te verdiepen in het lichaam als geheel. Hier stemt zij dan met zorg haar middelen op af en blijft je begeleiden. 

Deze middelen hebben mij persoonlijk als, reuma – en migraine patiënt, door de jaren heen al meer geholpen dan de reguliere zorg. Juist omdat er meer naar de oorzaak wordt gekeken, het onderliggende, en niet alleen naar de symptomen. Dit geeft vertrouwen in de behandelingen.

Niets is Helen vreemd en door de laagdrempeligheid voel je je snel op je gemak.”

– Gerda Hendriks, Leeuwarden

Zo’n 7 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Helen in de praktijk met onze zoon Jesse (11 maand oud).

Hij zat onder het eczeem, had veel last van zijn darmen en reageerde sterk allergisch op allerlei voedingsmiddelen. Vanaf de eerste vaccinatie waren deze problemen ontstaan en namen na iedere inenting toe. We hadden een uitgebreide intake waarin Helen uitgebreid naging welke medicijnen ik voor en tijdens de zwangerschap in mijn lichaam had gekregen en welke vaccinaties en medicijnen Jesse had gehad.

De vaccinaties die Jesse had gehad en medicijnen die ik had gebruikt heeft ze één voor één ontstoort bij hem door middel van cease therapie/ homeopatische detox.

Na één week zagen we al een enorme verbetering. Jesse ging weer meer praten en zijn eczeem nam af. Na een paar maanden was hij van veel allergieën af, zelfs zijn koemelkallergie is bijna helemaal verdwenen. Uiteindelijk is het eczeem helemaal verdwenen en had hij geen darmklachten meer. Zijn weerstand is hier tevens flink van opgeknapt.

Thijs onze tweede zoon had herhaaldelijk oorontstekingen. Na behandeling met homeopathische korrels is het één keer in heel lichte mate teruggekomen en daarna nooit weer.

Voor mezelf heb ik contact opgenomen met Helen omdat er een pap4 was vastgesteld bij een uitstrijkje. Nadat er een lisexcisie had plaatsgevonden bleek dat er tot in de snijranden ernstig afwijkende cellen waren gevonden. De kans was groot dat er nogmaals een lisexcisie moest plaatsvinden.

Helen heeft mij toen een aantal middelen voorgeschreven. Bij het volgende uitstrijkje was het een pap1. Dat was een enorme opluchting. 

Wanneer iemand in ons gezin hulp kan gebruiken bij zijn/haar gezondheid dan weten we Helen te vinden. 

Jellie de Boer, de Hoeve

Ik ben blij dat ik  met mijn klachten naar Helen toe ben gegaan en heb kunnen ervaren wat homeopathie voor mij en mijn lichaam kan doen.

Helen luistert echt naar je en kijkt goed naar de klachten. Ze is heel geïnteresseerd en vraagt goed door.

Op deze manier wordt er ook veel helder voor mezelf. Helen is heel vriendelijk, rustig en empathisch. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je en reageert snel op telefoon of mail.

Ik ben blij dat ze me heeft kunnen helpen met mijn hormonale klachten, zodat ik geen medicijnen hoef te slikken.

– Marianne Ebbelaar, Sneek

Via een vriendin, die heel enthousiast was over het effect van Helens behandeling, heb ik een afspraak gemaakt. Voor mij was het de eerste keer dat ik met homeopathie in aanraking kwam.

Ik had klachten die met de overgang te maken hebben, waarvan ik dacht dat daar niets aan te doen was.

Nu dat was niet zo!!

Eerst al dat duidelijke statement van Helen: klachten van de overgang is niet gewoon en er is zeker wat aan te doen. En dat klopt helemaal, na de behandeling voel ik me zowel fysiek als mentaal beter, fitter.

Wat ik tijdens het consult heel prettig vind, is dat Helen echt goed luistert, dat wat zij hoort ook opschrijft om vervolgens de tijd te nemen om een passende behandeling voor te stellen.

Agnes Driessen, Mantgum

Zinnergie en de weg naar mijn zwangerschap.
Als twee vrouwen samen een kindje willen krijgen gaat dat toch iets anders dan tussen een man en een vrouw. Om dit proces zoveel mogelijk kans van slagen te geven en mijn lichaam open te stellen voor een zwangerschap, heb ik hulp gezocht bij Helen. 

Ik slikte al jaren zware medicatie en ik wilde daar voor mijn zwangerschap graag van af. Op deze manier wilde ik een gezonde basis leggen voor mezelf en mijn toekomstige kindje. De bezoekjes bij Helen gingen elke keer van start met goede gesprekken. Deze waren emotioneel, verhelderend en gaven me nieuwe inzichten. Want achteraf gezien slikte ik de medicatie simpelweg omdat mijn lichaam er zo aan gewend was en niet omdat ik het nog zo erg nodig had. Hoe bizar was dat. 
Ik ging de homeopatische detox toepassen en ontgiften. Aangevuld met middelen die bij mij als persoon en bij de situatie pasten. Helen had een voor mij speciale homeopatische-detox-kuur gemaakt. Ik ben hier een twee weken goed ziek van geweest. Ik voelde me als een verslaafde die aan het afkicken was. Ik dacht nog dat dit niet kon komen door de afbouw van de medicatie en nam nog een keer een tablet en al mijn verschijnselen waren weg. Vanaf dat moment werd me duidelijk dat ik echt verslaafd was aan mijn medicatie en ben accuut gestopt en door gegaan met de homeopatische-detox. Het was pittig, maar het was immers voor een goed doel! Al die tijd heb ik goed contact gehad met Helen. 
Nadat de detox klaar was konden we starten aan het andere traject. En dat traject is zeer zeker gelukt. Een gezonde dochter is het resultaat. En nog steeds roepen we zo nu en dan de hulp van Helen in.

Natascha Verdonschot, Franeker


Note: bij medicatie dat voorgeschreven is door een arts wordt afbouwen altijd in overleg met de arts gedaan.

Destijds heb ik Helen gevonden via Google. We waren op zoek naar een homeopaat voor ons zoontje (toen nog geen jaar oud). Hij kampte met veel onrust, bijt-incidenten en drift. Na het zien van de ontzettend mooie en magische resultaten bij hem (waaronder het compleet verdwijnen van de driftbuien, hem weer lekker in zijn vel zien zitten en hem meemaken zoals wij voelen dat hij echt is), ben ik zelf ook in behandeling gegaan bij Helen. Als eerste voor de homeopatische detox om verschillende klachten aan te pakken en zo beter in mijn vel te komen. Daar kwamen zulke mooie resultaten uit. Ik voelde zoveel verschuiven tijdens de homeopatische kuren. Er kwam veel los, er opende zich veel en ik kon stappen naar een groter bewustzijn en kracht zetten inclusief zelfkennis en zelfvertrouwen. Daarna ben ik nog verder in behandeling gegaan m.b.t. het terugkerende thema bij mij; mijn twijfel over mezelf.Ik ervaar de behandelingen bij Helen als heel fijn! Helen luistert goed, vraagt goed en kritisch door en zoekt de link achter je verhalen. Ze weet waar ze naar toe mag gaan en wat voor iemand past qua middelen.

Marjolein de Lange, Franeker

Door mijn longcovid ben ik bij Helen terecht gekomen. Daar ben ik erg blij mee!

Helen kan goed luisteren, doorvragen, is begripvol, herkent en erkent dingen, geeft tips, neemt je serieus. Ook tussendoor is ze bereikbaar. En ondertussen verloopt mijn menstruatieperiode ook een stuk soepeler!

Mijn lijf komt steeds meer in balans en daar word ik blij van.

– Judith Fluks, Sneek

Hey Helen, Hopelijk alles goed met je? Ik zag je post op Instagram en wou even het volgende met jou delen. Toen ik met jou in contact kwam om mijn hormonen te helpen wat terug in balans te komen wist ik dat het de juiste keuze was en dat ik op termijn de vruchten hiervan zou plukken. Naast veel andere zaken die ik toen ook heb aangepast zoals voeding ect mag ik bevestigen dat je mij enorm helpt geholpen! Ik voelde mij maand na maand beter, stap per stap maar zeker. Ik ben nu een paar maanden zwanger van ons 2de kindje en wat voel ik mij mentaal heerlijk ook met de zwangerschapshormonen die de 1ste trimester fysiek voelbaar waren. Dit was nooit gelukt zonder uw hulp erbij en de wonderen van homeopathie. Ik weet je te vinden van zodra nodig , zeker weten! Bij deze nogmaals hartelijk dank om mij ondersteund en geholpen te hebben met uw waardevolle kennis en ervaring! Nog veel succes met wat je doet en zeker tot wederziens! Warme groetjes, ……❤

Anoniem, België