Praktijk

Zinnergie is een praktijk voor klassieke homeopathie en homeopatische detoxificatie speciaal voor jou als (sensitieve) vrouw of voor jouw (sensitieve) kind.

Omdat ik zelf sensitief ben en er jaren over gedaan heb om er achter te komen wat goed voor mij is en wat mijn lichaam nodig heeft, weet ik als geen ander waar jij als sensitief persoon tegen aan kan lopen en wat jouw lichaam nodig heeft om echt te kunnen helen.

Vanuit mijn eigen persoonlijke ervaring, aangevuld met mijn ervaring en kennis als homeopaat en de homeopatische detoxificatie ben ik er voor jou. Om jou of je kind weer te laten genieten en echt te helen.

Homeopathie is een prachige natuur geneeswijze die het vermogen van het lichaam versterkt en stimuleert. Homeopathie helpt je op het moment dat het jouw lichaam zelf niet meer lukt. Homeopathie helpt jou en jouw lichaam weer op weg naar genezing en het helen van je fysieke, emotionele en spirituele klachten.

Juist voor jou als sensitieve vrouw is dit een uitgelezen geneeswijze die perfect aansluit op jouw sensitieve persoon. Ook als je jezelf niet als sensitief ziet en je wel aangetrokken voelt tot de prachtige mogelijkheden van de homeopathie ben je natuurlijk hier op het juiste adres.

Ik werk in mijn praktijk met onderander:

. homeopathie

. voeding

. supelementen

. homeopatische detoxificatie