Homeopatische Detox-pakket (CEASE)

Heb je het idee, of ben je er van overtuigd, dat je klachten hebt naar aanleiding van chemische medicatie, een operatie en/of omgevings-toxines, en wil je graag zo snel mogelijk starten met de homeopatische detox? Dan is het persoonlijke-homeopatische-detox-pakket een uitkomst voor jou!

Waarom is de homeopathische detox belangrijk voor vrouwen

Juist een vrouwen lichaam is gevoelig voor toxines. Als vrouw heb je een prachtig lichaam met een zeer effectief en delicaat hormoonstelsel. Het wordt steeds duidelijker dat onze hormonen erg gevoelig zijn voor deze verstorende stoffen. De klachten die hier uit voort kunnen komen zijn voor iedere vrouw weer anders. Geen lichaam en geen vrouw is gelijk.

De klachten waar je onder andere aan kunt denken zijn: premenstruele klachten, verstoorde menstruatie cyclus, heftige menstruatie klachten, uitblijven van je menstruatie, gevoelige borsten tijdens/rond je menstruatie, hoofdpijn, migraine, haaruitval, mood swings, depressieve gevoelens, problemen met je gewicht, vermoeidheid, pijnlijke gewrichten, huiduitslag, jezelf niet zijn, long Covid, reuma, fibromyalgie, burn-out, darmklachten, etc.

De werkelijke lijst met klachten is te lang om volledig te kunnen zijn.

Doordat ik al jaren vrouwen heb mogen helpen om hun vervelende klachten op te lossen, heb ik goed zicht op de mogelijke verbanden van klachten en wat je er aan kunt doen. Daardoor heb ik heel goed zicht op de juiste volgorde van je homeopathische detox. Welke stoffen zijn het belangrijkst om aan te pakken en welke kunnen nog even wachten. Er is zoveel mogelijk dus blijf er vooral niet mee worstelen en gaan aan de slag met je gezondheid!

Werkwijze

Nadat je hebt aangegeven met welk homeopathisch detox pakket je wilt starten, ontvang je van mij de inlog voor het online intake-formulier. Aan de hand van het ingevulde formulier maak ik je dossier aan en lees ik me in. Daarna maak ik een overzicht van je klacht(en) en een duidelijk plan van aanpak. Dit plan van aanpak gaan we samen bespreken. Op deze manier krijg je een helder beeld van de mogelijkheden en opties en beslissen we samen waar je mee gaat starten. Als je voor het basic pakket kiest, dan heb je zelf aangegeven met welke detox je wilt starten. Ik ga die voor je in orde maken.

Aan welk reguliere medicatie of behandeling kan je denken?

Oxytocine, vaccinaties, antibiotica, hormoonpreparaten (Prednison, Corticosteroïden, anticonceptiepil, hormoonspiraal), verdoving bij operatie en tandheelkundige behandeling, pijnstillers, verf- en oplosmiddelen, bisphenol A (in soft plastics), verdovende middelen, omeprazol, NSAID’s -(ibuprofen, Naproxen, Dyclofenac, statines, Methylfenidaat (o.a. Ritalin en Concerta), omgevingsvervuiling, etc.. 

Na het bespreken van het plan van aanpak, krijg je van mij de homeopatische detox kuur toegestuurd inclusief de uitgebreide gebruiksaanwijzing. Op deze manier heb je helder

  • hoe je de kuur in moet nemen
  • hoe vaak je de middelen in moet nemen; 2 x per week
  • hoeveel weken de kuur duurt (4 of 8 weken)
  • wat de punten van aandacht zijn tijdens de kuur
  • wat je mag verwachten
  • welke extra tips en adviezen ik voor je heb voor je herstel

Doordat ik een helder beeld heb van je klachten voor de start van de homeopatische detox, kan ik eventuele reacties goed duiden en sturen. Ook kan ik je na elke kuur duidelijk aangeven wat de kuur voor je gedaan heeft, wat je nog mag verwachten en wat er nog nodig kan zijn.

Op deze manier krijg je een persoonlijk, zeer gerichte en effectieve manier van behandelen.

Je hebt de keuze uit de onderstaande mogelijkheden:

BasicComfortExcellent

❥ aanmelding via de site

❥ aanmelding via de site

❥ aanmelding via de site

❥ online intake formulier

❥ online intake formulier

❥ online intake formulier

❥ dossier aanmaken

❥ dossier aanmaken

❥ dossier aanmaken

❥ verwerken intake formulier

beoordelen, uitwerken en verwerken intake formulier

beoordelen, uitwerken en verwerken intake formulier

❥ Je weet zelf met welke kuur je wilt starten

uitwerken plan van aanpak

uitwerken plan van aanpak

❥ opsturen homeopatische-detox-kuur

❥ uitleg plan van aanpak via email

❥ bespreken plan van aanpak via video-bellen

❥ duidelijke gebruiksaanwijzing

❥ opsturen homeopatische-detox-kuur

❥ opsturen homeopatische-detox-kuur en persoonlijke middelen

❥ mogelijkheid tot overleg bij vragen tijdens de kuur via e-mail

❥ duidelijke gebruiksaanwijzing

❥ duidelijke gebruiksaanwijzing

❥ evaluatie na de kuur via e-mail

❥ mogelijkheid tot overleg bij vragen tijdens de kuur via e-mail

❥ mogelijkheid tot overleg bij vragen tijdens de kuur via email

❥ afspraak voor evaluatie na de kuur (max 15 minuten) & bespreken hoe verder via (video)bellen

❥ afspraak voor evaluatie na de kuur (max 20 minuten) & bespreken hoe verder via (video)bellen

totaalprijs: 120,00

totaalprijs: 145,00

totaalprijs: 155,00

Als je aanvullend verzekerd bent dan krijg je de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed.

Wil je graag zo snel mogelijk starten of heb je vragen? Neem dan gerust contact op via het Contact-formuler. Ik zorg dat je zo snel mogelijk van start kunt!

Helen