Tarieven

  • eerste consult : 120 euro (max. 2 uren*)
  • vervolg consult : 80 euro (max. 1 uur*)
  • tussen evaluatie: 50 euro (max. 30 minuten*)
  • acuut telefonisch/ mail overleg: 30 euro per kwartier
  • herhalingsrecept: vanaf 20 euro

*De hierboven vermelde tijdsduur is inclusief: verwerken intake formulier, uitwerken van de gegevens, samenstellen behandelplan, bestuderen – samenstellen & opsturen van de homeopatische middelen.

Verzekeringsvergoeding

De consulten van homeopaten die aangesloten zijn bij de N.V.K.H. worden momenteel door de meeste ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed via de aanvullende verzekering. Ook in 2021 wordt de klassiek homeopathische behandeling niet betaald uit uw eigen risico. Dit betekent dat u de eerste €385 aan consulten dus niet zelf hoeft te betalen, maar dat deze gewoon vanaf de eerste declaratie vergoed worden. U hoeft hiervoor geen verwijzing van de huisarts te hebben. Ik adviseer u contact op te nemen met uw verzekering in hoeverre uw polis de homeopathische behandelingen vergoed.

Annulering / afwezigheid afspraak

Bij annulering korter dan 48 uur voor de afspraak, wordt 50% in rekening gebracht. Bij annulering korter dan 24 uur, of voor het niet verschijnen op een afspraak wordt de gewone consultprijs in rekening gebracht. De NVKH is aangesloten bij Incass, het incassosysteem van de Kon. Ver. van Gerechtsdeurwaarders.