Mijn missie

Thuiskomen bij jezelf! Jouw lichaam is jouw weg terug naar jezelf naar jouw kiem-kracht.

mijn missie


Je bent hier op deze aarde om te leven vanuit wie je in essentie bent. Uitdragen waar jij voor staat, ongeacht wat andere mensen ervan denken. Leven vanuit je bron. De wijsheid zit namelijk al in je.

Jij, en jij alleen, hebt de beschikking over je aangeboren kiem-kracht, de kracht dat in ieder zaadje en in ieder mens aanwezig is. Je hebt alleen tijd, vertrouwen en een voedzame omgeving nodig om het te laten groeien. Als je kiemkracht stagneert dan ontstaan er klachten. Deze kunnen zowel fysiek als mentaal-emotioneel zijn. Deze klachten vragen om je aandacht zodat je kunt luisteren naar jouw ziel, jouw missie, jouw kiemkracht. Zodat je weer kunt thuiskomen bij jezelf en kunt gaan doen waarvoor je hier bent.

Wist je dat de eicel waaruit jij bent ontstaan, al is gevormd toen je moeder in de buik van je oma zat?! Al die tijd was de voedingsbodem voor het ontstaan van jou al aanwezig. Het wachtte alleen op de juiste tijd en omstandigheden om tot bloei te komen.

Onze verbondenheid met het vrouwenveld wordt hiermee ook nog veel duidelijker. 
Er zit een oneindige stroom van creatie en liefde in je. Als je je hier bewust van bent, maakt dat je krachtig. Alles wat je in de buitenwereld zoekt, zit al in je. Je lichaam “weet” dit, ze helpt je weer in contact te komen met je essentie, je ware zelf, jouw eigen pad.

 
Om te kunnen helen is het belangrijk om uit je hoofd te komen en weer bij je lichaams-bewustzijn te komen. 
Dieper in je prachtige, krachtige, lijf zakken en vertrouwen op haar wijsheid. 
Laat je niet langer leiden & lijden door je klachten. Stap in je kracht en laat de wijsheid van je lichaam je leiden naar heelheid. 

Laat de natuur jou en jouw lichaam helpen om de stagnatie op te lossen die je klachten veroorzaakt heeft. Op deze manier komt je weer terug bij je kiem-kracht.

Ik ben jouw gids, jouw klankbord, jouw spiegel, ik luister naar de stem van je prachtige lichaam en help jou en jouw lichaam op je weg. De weg terug naar je essentie, naar jouw kiem-kracht.

De 100% natuurlijke homeopatische middelen die ik inzet hebben jou hierin zoveel te bieden. Ik zet ze in om jou en jouw lijf te helpen terug te komen bij jouw ware essentie. Je lijf geeft mij de juiste signalen van wat ze nodig heeft om te kunnen helen. De middelen die ik inzet helpen jou om inzichten te krijgen zodat je kunt groeien, kunt helen en op kunt lossen. wat er opgelost mag worden.

Op deze manier kan jij stap voor stap weer vol in je eigen kracht gaan staan en echt helen.

Herken jij je in het volgende:

❥ Ben jij het zat om te leren leven met je klachten

❥ Heb jij al van alles gedaan om je klachten op te lossen maar kom je er niet uit

❥ Wil jij graag samenwerken met je lichaam en snappen wat je voor haar kunt doen om hier uit te komen?

❥ wil jij stoppen met het onderdrukken van je klachten echt gaan oplossen

❥ wil jij graag 100% natuurlijke middelen inzetten die met je lichaam samenwerken

❥ zorg je vooral voor anderen en nog te weinig voor jezelf

 ❥ wil je leren meer voor jezelf te kiezen? Door voor jezelf te kiezen leer je ook de signalen van je lichaam beter en sneller te (h)erkennen. Op deze manier ga je echt samenwerken met je lichaam om ervoor te zorgen dat je vanuit je ware essentie kunt leven.

❥ Merk je dat je nog vaak liefde en erkenning buiten jezelf zoekt

❥ Heb je nog vaak last van het “niet goed genoeg” stemmetje

❥ Voel je dat je het graag anders wilt en geeft je lichaam je dit ook duidelijk aan. Alleen lukt het je nog niet omdat je jezelf ergens nog “klein” houdt omdat je teveel naar dat vervelende stemmetje luistert.

❥ Leef je nog teveel voor anderen in plaats van helemaal voor jezelf en je eigen lijf te kiezen.

❥ wil je graag goed voor je lijf, je gezondheid en jezelf zorgen, maar weet je niet waar te beginnenn.

❥ wil je graag de echte oorzaak van je klacht aanpakken in plaats van het onderdrukken en de figuurlijke pleisters plakken.

❥ wil je graag je klachten begrijpen, in contact komen met je lichaam zodat je weet wat goed voor je is.

❥ heb je al van alles gedaan om je klachten op te lossen, maar kom je er niet uit. Pak het dan nu vanuit de kern aan.

❥ ben je klaar om aan het werk te gaan!

Neem dan Contact met me op zodat we aan de slag kunnen gaan.

Helen de Vos