Wat vinden anderen van de EHBO set / kuur?

Ik heb de EHBO set aangeschaft omdat het er ten eerste super leuk uitziet en ten tweede omdat het super handig is om voor allerlei klachten verschillende middelen bij de hand te hebben. Arnica en Calendula zijn de middelen die thuis en op vakantie hun nut al meerdere keren bewezen hebben. We hopen de middelen niet nodig te hebben, maar we zijn nu goed voorbereid!

Saskia, Heerhugowaard

Jaren geleden een cursus natuurlijke EHBO gedaan bij Helen en nog altijd maak ik er gebruik van. Omdat ik geloof dat je lijf zelf veel kan oplossen zonder te onderdrukken of pleisters te plakken. Juist natuurlijk en echt oplossen! Ik wil graag ondersteunen in het proces om je lijf een zetje in de goede richting te geven. Mijn EHBO set en boekje gaan altijd mee. Dagje weg of vakantie, de set ligt klaar om mee te nemen. Al ZO vaak. mooie resultaten mee gehad, van kind tot man, tot zelfs de kat! Heel waardevol en heel blij mee! Dank je wel Helen!

Petra, Wijnaldum

Al een aantal jaar gebruiken wij thuis de 100% natuurlijke EHBO set van Zinnergie.
Het vakantie setje is klein en handig om mee te nemen in je tas.
Ik maak heel vaak gebruik van de middelen. De gebruiksaanwijzing héb ik op de telefoon en daardoor altijd bij de hand om snel te zoeken welk middel ik kan gebruiken kan op dat moment.
De bij vallen en stoten en schaafwonden zijn echt het meest gebruikt.
Maar ook de andere producten komen altijd van pas.


Wendy Bosma uit Leeuwarden