Praktijk informatie

praktijk adres:

Zuiderhaven 104

8861 XW Harlingen

e-mail: helen@zinnergie.org

0517-850141

Inschrijfnummer KvK: 01149549

Bereikbaarheid praktijk

Auto

voor de praktijk is meer dan voldoende gelegenheid voor parkeren. Hou er wel rekening mee dat het betaald parkeren is met een automaat waar geld in moet.

Trein

Kom je met de trein, dan kan je reizen tot Harlingen Haven. Mijn praktijk ligt vanaf hier op 5 minuten loop-afstand.

Kwaliteitseisen

NVKH

Mijn praktijk is aangesloten bij de vakvereniging de NVKH

Doordat ik al klassiek homeopaat geregistreerd sta bij de NVKH weet je zeker dat mijn praktijk voldoet aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing en waarneming.

Je kunt je hier alleen aansluiten als je in het bezit bent van het erkende HBO diploma voor klassiek homeopaat. Daarnaast beschik je over het diploma voor medische basiskennis. We houden onze kennis op dit niveau door jaarlijks nascholingen te volgen.

RBCZ

Daarnaast valt mijn praktijk onder de overkoepelende organisatie RBCZ.

De RBCZ is een kwaliteitskeurmerk om jou als cliënt te informeren waar je integer, verantwoord en veilig behandeld wordt. De RBCZ is een register voor gekwalificeerde therapeuten die geloven in gezondheid in plaats van ziekte.

RBCZ geeft betrouwbare en actuele informatie aan belanghebbenden over de aangesloten beroepsbeoefenaren (BCZ® register-therapeut).

Bovendien werkt RBCZ aan de bevordering van de maatschappelijke erkenning van de bij haar aangesloten beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg in Nederland en binnen Europa.
RBCZ is onder andere aangesloten bij Europese organisaties als Efcam:www.efcam.eu