Zensitief, homeopathie voor sensitieve vrouwen en kinderen

Alles is met elkaar verbonden in de natuur. 

Wij, als mens, zijn deze verbondenheid vaak vergeten. Alleen wij horen ook echt bij de natuur, we zijn er onderdeel van. 

In ons lichaam is ook alles met elkaar verbonden, net zoals in de natuur. Ook in je lichaam staat het een niet los van het ander.

Regulier wordt er veel naar ons lichaam gekeken alsof het een apparaat is dat uit losse onderdelen bestaat. Als er een onderdeel stuk is dan wordt er ook alleen naar dit onderdeel gekeken als probleem om op te lossen. In sommige gevallen werkt dit ‘repareren’ perfect en is het prachtig dat deze technieken er zijn. Soms kan het zelfs je leven redden.

In veel gevallen is het juist belangrijk om naar het geheel te blijven kijken om het totaal plaatje goed te kunnen overzien en van daaruit ook op te kunnen lossen. Vanuit mijn vak kijken we naar het prachtige geheel. Hoe alles op elkaar afgestemd is en met elkaar in verbinding staat. Als er op de ene plek iets fout gaat werkt dat ook vaak door op een andere plek. 

Door goed naar dit geheel te kijken en te snappen hoe alles op elkaar afgestemd is, kan je ook op zoek gaan naar de oorzaak; de kern van je klacht. Het oplossen van deze kern van je klacht gebeurt door het inzetten van de prachtige synergie die in de natuurlijke middelen zitten. 

Hoe mooi is het als je de kracht van de natuur mag en kan gebruiken om verstoringen en klachten op te lossen. De middelen zijn net als jij onderdeel van de natuur en helpen je helen op alle fronten. De middelen laten kwartjes vallen, zorgen dat je lijf weer in balans komt en dat alles weer gaat stromen. 

Ik vind het nog steeds bijzonder om dagelijks te mogen ervaren wat de kracht van de natuur voor ons als mens en voor het oplossen van je klachten kan betekenen. Het gaat hierbij om zowel emotionele, fysieke als spirituele problemen die op deze manier goed op te lossen zijn.

Wist je dat het zeker voor jou als sensitieve vrouw heel mooi werkt! Jouw sensitieve systeem is hiervoor gemaakt. 

Jouw sensitieve lichaam heeft namelijk: 

. samenwerking nodig in plaats van onderdrukking. 

. subtiele kracht nodig in plaats van een olifant in een porseleinkast.

. oplossen nodig in plaats van vertroebelen

. begrip nodig in plaats van doorduwen 

. middelen nodig die dezelfde taal spreken in plaats van een vreemde taal

. Ontgifting nodig in plaats van chemische stoffen

Veel vrouwen die bij mij komen hebben al een hele zoektocht achter de rug en voelden zich vaak onbegrepen. Ze lopen soms al jaren met klachten rond die onder een verkeerde noemer geplaatst zijn en daardoor verkeerd behandeld zijn. 

Gelukkig weten steeds meer (sensitieve) vrouwen en kinderen mijn praktijk te vinden en kunnen we samen werken aan herstel en echt helen werken. 

Wil jij graag weten wat er gedaan kan worden aan jouw klachten? Neem gerust vrijblijvend contact op. 

Aan de hand van jouw informatie kan ik je heel goed informeren wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten.