HSP-spray

De auraspray “HSP” heb ik speciaal samengesteld voor alle hooggevoelige vrouwen. Het is een zeer effectieve spray die er voor zorgt dat je goed geaard blijft, de spanning uit de lucht neemt en zorgt dat je je auraveld energetisch schoon blijft. Daarnaast geeft ze je een warm en beschermd gevoel. Omdat elke hooggevoelige vrouw weer anders is, vul ik de basis-samenstelling van de spray altijd aan naar jouw wensen en verlangens. Op basis van jouw informatie personaliseer ik de spray zodat deze volledig bij jou en jouw gevoeligheid past.

Deze 100% natuurlijke spray is een ideale manier om je huis, lichaam en geest te verfrissen en te beschermen. Ze is gemaakt van een mix van hoogwaardige, beschermende en reinigende homeopatische middelen. Aangevuld met twee hartverwarmende en zuiverende kristallen. 

Een paar spuitjes van deze energetische spray is een geweldige manier om positieve energie te creëren na de aanwezigheid van negatieve energie, een uitdagende dag, of gewoon wanneer je behoefte hebt aan wat energetische bescherming en een spirituele reset. 

Je kunt haar zowel in huis, op kantoor als voor jezelf gebruiken. Alle negatieve energieen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Door de toevoeging van de hartverwarmende en zuiverende kristallen geeft deze spray een welverdiende “zucht van verlichting”. 

Ze is doeltreffend en makkelijk in gebruik als je last hebt van het oppakken van negatieve energie en wel wat extra bescherming en energie kan gebruiken. 

Gebruik voor jezelf (of je kind)

Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. 

Spuit 2 tot 3 keer per dag de auraspray over je heen en laat de nevel over je hoofd neerdalen. 

Neem hier even de tijd voor en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld . Merk het verschil. 

Gebruik in huis, op kantoor, in je auto, op je vakantie adres

De spray is ook zeer geschikt voor het reinigen van plek waar je op dat moment bent. Spray flink om je heen en neem vooral alle hoeken en gaten mee. Visualiseer bijvoorbeeld een waterval die alle negatieve energie meeneemt tijdens het behandelen van de ruimte. Je zult merken dat de ruimte daarna heerlijk fris en schoon voelt. Alle negatieve energieen verdwijnen als sneeuw voor de zon.  

Tip: gebruik de spray eerst voor jezelf voordat je de ruimte aan gaat pakken. 

Ben jij hooggevoelig en kan je wel wat extra rust, reiniging en bescherming gebruiken gedurende de dag? Dan is deze spray echt wat voor jou!

Omdat elke hooggevoelige vrouw weer anders is, vul ik de basis-samenstelling van de spray altijd aan naar jouw wensen en verlangens. Op basis van jouw informatie personaliseer ik de spray zodat deze volledig bij jou en jouw gevoeligheid past.

Prijs: 29,95

Wil je graag een spray bestellen, dat kan via het Contact-formulier.

Heb je speciale wensen? Geef me die vooral door dan maak ik de spray helemaal op maat voor jou.

Helen