Happy winter actie

Winter has arrived

Om happy te overwinteren, is de oplossing simpel: zorg goed voor jezelf. Hieronder vind je slimme tips en oppeppers die je weerstand een boost geven. Ook heb ik een “happy winter actie” voor jou samengesteld. Op deze manier kan je zo gezond mogelijk de winter door komen.

Take care

Zorg goed voor jezelf. Denk aan vitamines en mineralen. Je haalt ze uit voeding, en kunt ze waar nodig aanvullen met supplementen.

Oppeppers

Vooral van vitamine C en D kun je nu wel wat extra’s gebruiken. Vitamine C pept je immuunsysteem op, dat is fijn als er griep heerst. Daarnaast zorgt het voor gezonde botten, tanden, huid en bloedvaten. Ook bevordert het de opname van ijzer en helpt het je om fit te blijven. Vitamine D is belangrijk voor sterke botten, spieren en hersenen. Per dag heb je er 10 mg van nodig.

Vitamines eten

Eet voeding waar lekker veel vitamines in zitten. Bij vitamine C denk je al snel aan sinaasappels. Maar in een rode paprika zit vier keer zoveel vitamine C. Andere vitamine C-bommen zijn papaja’s, kiwi’s, guaves en broccoli. Eet groente het liefst vers en kook ze kort, voor het behoud van vitamines. Stomen is ook een geweldige optie. De ultieme vitamine D-leverancier is de zon. Daarnaast zit het in vette vis (haring, makreel, zalm), roomboter, volle zuivel, eieren en vet vlees. 

Portie frisse input

Elke dag dertig minuten buiten lopen, vermindert de kans op infecties met 80 procent, zo blijkt uit onderzoek. Als je dan ook nog de dag begint met een halve minuut koud douchen, speel je op safe: ook dáár schijnt je weerstand enorm van op te kikkeren.

Zoek de warmte op

Warm water wakkert het verteringsvuurtje aan en helpt om de ophoping van gifstoffen in je lichaam tegen te gaan. Kruidenthee mag ook, maar niet meer dan 3 koppen per dag.

Je lichaam kan voedsel dat gekookt – of op een andere manier verhit – is, beter verwerken. Dit geldt ook voor warm voedsel, dat is makkelijker verteerbaar dan koud eten.

Natuurlijke krachtpatsers

Homeopathie kan in veel gevallen de kans op een verkoudheid / griep verkleinen en de duur ervan verkorten. Je kunt wachten tot je klachten hebt of je kunt preventief middelen nemen. 

Wil jij naast alle genoemde tips en trics nog wat extra voor jezelf en je lichaam doen? Dan is de onderstaande actie echt wat voor jou.

Happy winter actie

Wil jij graag happy, gezond en vooral ook natuurlijk overwinteren? Dan is deze actie echt wat voor jou!

Ik heb als homeopaat de beschikking over een heel arsenaal aan natuurlijke krachtpatsers. Deze krachtpatsers kunnen ingezet worden om jou preventief zo gezond mogelijk te houden of om jou zo effectief mogelijks te laten herstellen als je toch ziek bent geworden.

De middelen die ik inzet voor jou zijn:

❥ 100% natuurlijk

❥ Zonder bijwerkingen

❥ Zeer effectief

❥ Veilig voor 0 tot 100 jaar

❥ Veilig tijdens je zwangerschap 

❥ Eenvoudig in gebruik

❥ Makkelijk in te nemen

❥ Zonder vieze smaak 

❥ Online te regelen 

❥ Persoonlijke samenstelling 

Wil jij aan de slag?!

Waar bestaat de actie uit

  • persoonlijk advies en ondersteuning ter preventie van klachten
  • of
  • persoonlijk advies en ondersteuning bij acute klachten
  • contact verloopt online. Je kunt dus vanuit je eigen luie stoel in verbinding staan met mij
  • Je ontvangt de middelen zo snel mogelijk thuis zodat je aan de gang kunt