Natuurlijke ondersteuning speciaal voor jou!

Een goed werkend immuunsysteem is en blijft de beste primaire bescherming tegen dreigende ziektes. Wat kun je zelf doen om je lichaam zo goed mogelijk te onderhouden en te beschermen in deze tijd? Hieronder vind je een aantal opties.

❥ Homeopatische preventie

❥ Klachten oplossen

❥Supplementen

❥ Ondersteuning bij vaccinatie

❥ tips voor thuis

Homeopatische preventie

De homeopathische preventie (HP) is een methode waarbij je je lichaam preventief ondersteund door middel van een homeopathische middel. Het homeopatische middel heeft dikwijls als basis de grondstof van de ziekteverwekker. Deze methode heeft als resultaat dat jouw lichaam voorbereid wordt op een bepaalde ziekte. De geheugencellen van je immuunsysteem worden namelijk geactiveerd en de informatie van een bepaalde ziekte wordt hier opgeslagen. Als de indringer dan daadwerkelijk in je lichaam actief wordt, is je lichaam hierop voorbereid en kan het effectief reageren.

Doordat je lichaam is voorbereid met HP is de ziekte namelijk niet nieuw meer. Je lichaam herkent de ziekteverwekker zodat er direct afweerstoffen gemaakt kunnen worden! Een stuk sneller dan je mag verwachten als de ziekte nog niet eerder is doorgemaakt.

HP zorgt er niet voor dat je de ziekte niet kan krijgen. Wel zorgt het ervoor dat je lichaam goed voorbereid is zodat je zo min mogelijk klachten hoeft te krijgen om de ziekte te overwinnen.

Een ander voordeel van HP is dat een iets gemuteerde bacterie/virus nog steeds wordt herkend en je lichaam weer snel aan het werk kan bij deze gemuteerde besmetting.

Prijs

Wil je voor jezelf, voor je gezin/ familie deze homeopatische preventie bestellen? Neem dan via de mail contact met me op. Voor het persoonlijk advies inclusief het juiste middel en de gebruiksaanwijzing betaal je 30 euro.

(Als je aanvullend verzekerd bent kom je in aanmerking voor vergoeding.)

HP is een effectieve preventie methode; er is al veel ervaring mee opgedaan. Op de HP pagina is een link opgenomen naar de vele publicaties hierover. De effectiviteit en de veiligheid is op een wetenschappelijke manier aangetoond door Dr. Isaac Golden.

Klachten oplossen

Ben je ziek en heb je klachten? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op. Er zijn namelijk zeer effectief werkende homeopatische middelen die jou hierbij kunnen ondersteunen. Daarnaast helpen deze middelen je om zo snel mogelijk weer te herstellen.

Ik spreek ook veel mensen die heel lang last blijven houden van de naweeën van het ziek zijn; zoals extreme vermoeidheid, terugkerende koorts, reuk- en smaakverlies. Ook hier zijn zeer effectieve, 100% natuurlijke, middelen voor die ingezet kunnen worden om je herstel te bevorderen.  

Supplementen

Wil je graag weten wat supplementen voor je kunnen betekenen? Lees dan de informatie op de hieronder vermelde site. Op deze site staan de goed onderbouwde tips en adviezen van huisarts Rob Elens. Op deze manier kan je klachten voorkomen en bestrijden met de juiste supplementen.

Heb je naar aanleiding van het lezen van de informatie op deze site vragen over o.a.: ❥ wat heeft mijn lichaam nodig, ❥ welk merk kan ik het beste aanschaffen, ❥ waar moet ik precies op letten bij de aanschaf, ❥ etc, dan mag je me mailen.

Ik help je met het maken van de juiste samenstelling en bestel de middelen voor je zodat je weet dat je de juiste hebt.

Ondersteuning bij vaccinatie

Ik krijg momenteel veel vragen over het onderwerp vaccineren. 
❥ Wat is wijsheid? ❥ Welke informatie is helder en betrouwbaar? 

Het is een lastige materie. Ieder mens en iedere situatie is namelijk anders. Wat ik zelf vooral belangrijk vind is dat je je beslissing neemt op basis van kennis. Angst is namelijk vaak een slechte raadgever. Gelukkig is er genoeg kennis terug te vinden waar je mee aan de slag kunt. 

Wil je jezelf op basis van kennis graag laten vaccineren en wil je weten wat je kan doen om je lichaam hierop voor te bereiden? Voorbereiden kan verstandig zijn omdat een vaccin uit chemische bestanddelen bestaat. Net zoals reguliere medicatie. Op deze chemische bestanddelen kan je lichaam gaan reageren; de bekende bijwerkingen. Hoe en of je lichaam gaat reageren is per persoon verschillend.

❥ Weet dat er diverse mogelijkheden zijn om jouw lichaam op de vaccinatie voor te bereiden. Op deze manier kun je zo veel mogelijk voorkomen dat er vervelende reacties optreden.

❥ Heb je al vervelende klachten en heb je het idee dat ze met de vaccinatie te maken hebben? Neem gerust via de mail contact met me op. Er zijn effectieve middelen die kunnen helpen om de eventuele bijwerkingen zo goed mogelijk te ondersteunen en waar mogelijk op te lossen.

Tips voor thuis

We blijven op dit moment steeds meer thuis om zoveel mogelijk de besmettingen te voorkomen. Daarom is het juist nu belangrijk om goed op het klimaat in huis te letten. Het blijkt namelijk aan de andere kant dat er veel besmettingen juist in en om huis ontstaan. Hierbij wat tips die ik zelf erg prettig vind.

❥ Luchten en ventileren!

De belangrijkste tip voor een gezond binnenklimaat is: ventileren en luchten. Het is niet alleen goed om bacteriën en virussen buiten de deur te houden, je zorgt er ook voor dat je minder gevoelig bent voor hoofdpijn.

Ventileren doe je door overal in je huis ramen op een kier te zetten of de ventilatie-roosters open te zetten. Daarnaast is het aan te raden om dagelijks je huis te luchten. Bijvoorbeeld na het koken, na het douchen of als je visite gehad hebt. Het luchten doe je door 10-15 minuten ramen en deuren tegen elkaar open te zetten.

Ook als je een ventilatie-systeem hebt is het juist nu belangrijk om extra te ventileren en te luchten.

Denk er ook aan om je auto regelmatig helemaal door te luchten!

❥ Het vernevelen van etherische olie

Juist nu kan je gebruik maken van effectieve etherische olie om te vernevelen. Vanuit de praktijk blijkt namelijk dat er meerdere soorten zijn die antiviraal en anti-bacterieel kunnen werken. Of ze ook op het huidige virus 100% garantie bieden dat is nog niet duidelijk. Wat wel duidelijk is dat het geen kwaad kan. De geuren zorgen zo wie zo voor een prettige geur en sfeer in huis. En alles wat ze extra doen is mooi meegenomen.

Daarnaast lees je ook regelmatig dat het belangrijk is om de luchtvochtigheid in huis omhoog te brengen. En ook daarvoor geld; alle kleine beetjes helpen!

Hieronder een paar voorbeelden van een mooie olie die je kan gebruiken. Let er wel op dat ze 100% natuurlijk zijn. Anders krijg je chemische stoffen in huis en dat wil je natuurlijk niet!

Tea tree, Citroen en Tijm zijn de etherische oliesoorten die ik in mijn voorraad heb staan. Natuurlijk zijn er nog meer die je hiervoor kunt toepassen. Op internet is er genoeg over te vinden.

Wat ook een goede tip is om een etherische auto diffuser te kopen. Ook voor deze diffuser is het verstandig alleen de 100% natuurlijk olie te gebruiken.

Ik wens je veel wijsheid toe bij het zoeken naar de juiste ondersteuning voor jou. Bij vragen mag je altijd een mail sturen.

Helen

Note: Net als bij alles in het leven, biedt geen enkele methode je 100% garantie. Bij klachten is het daarom altijd verstandig om je huisarts in te schakelen en is het belangrijk het huidige beleid te alle tijden te volgen.