Auraspray “refresh & straal”

De auraspray “refresh en straal” is een zeer effectieve spray die de spanning uit de lucht neemt, je auraveld energetisch reinigt en je geest en ziel tot rust laat komen. Daarnaast geeft ze je een warm en beschermd gevoel. 

Deze 100% natuurlijke spray is een ideale manier om je huis, lichaam en geest te verfrissen en te beschermen. Ze is gemaakt van een mix van hoogwaardige, beschermende en reinigende homeopatische middelen. Aangevuld met twee hartverwarmende en zuiverende kristallen. 

Een paar spuitjes van deze energetische spray is een geweldige manier om positieve energie te creëren na de aanwezigheid van negatieve energie, een uitdagende dag, of gewoon wanneer je behoefte hebt aan wat energetische bescherming en een spirituele reset. 

Je kunt haar zowel in huis, op kantoor als voor jezelf gebruiken. Alle negatieve energieen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Door de toevoeging van de hartverwarmende en zuiverende kristallen geeft deze spray een welverdiende “zucht van verlichting”. 

Ze is doeltreffend en makkelijk in gebruik als je last hebt van het oppakken van negatieve energie en wel wat extra bescherming en energie kan gebruiken. 

Gebruik voor jezelf (of je kind)

Sluit je ogen en wees je bewust van het moment en hoe je je voelt. 

Spuit 2 tot 3 keer per dag de auraspray over je heen en laat de nevel over je hoofd neerdalen. 

Neem hier even de tijd voor en ervaar hoe de energie van de spray zich verspreid in je energieveld . Merk het verschil. 

Gebruik in huis, op kantoor, in je auto, op je vakantie adres

De spray is ook zeer geschikt voor het reinigen van plek waar je op dat moment bent. Spray flink om je heen en neem vooral alle hoeken en gaten mee. Visualiseer bijvoorbeeld een waterval die alle negatieve energie meeneemt tijdens het behandelen van de ruimte. Je zult merken dat de ruimte daarna heerlijk fris en schoon voelt. Alle negatieve energieen verdwijnen als sneeuw voor de zon.  

Tip: gebruik de spray eerst voor jezelf voordat je de ruimte aan gaat pakken. 

Ook tijdens sessies bij cliënten is deze energie-verbeteraar goed inzetbaar.

De prijs voor deze auraspray is: 29,95

Wil je deze spray graag kopen, neem contact met me op via: