Vrouwen

Veel volwassenen weten mij inmiddels te vinden. Een greep uit de klachten waar men mee komt is: vermoeidheid, slapeloosheid, chronische klachten, burn out, angsten, hoofdpijn, buikpijn, huidklachten, pms, overgangsklachten, etc..

Het medisch handelen is vooral gericht op het wegnemen van symptomen. Maar wanneer symptomen worden weggenomen of onderdrukt zijn ze alleen aan het gezichtsveld onttrokken, terwijl de oorzaak van de klachten nog steeds aanwezig is! Symptomen zijn eigenlijk geen ziekten, maar dragers van de boodschap; het alarmsignaal. Klassieke homeopathie is een natuurgeneeswijze, gegarandeerd zonder bijwerkingen en zeer effectief. De homeopathische middelen pakken de oorzaak van de klacht aan zodat deze blijvend opgelost kan worden. Alle klachten die in een omkeerbaar stadium bevinden zijn goed te behandelen.

Mijn missie: bekendheid geven aan de prachtige en vele mogelijkheden van klassieke homeopathie voor zowel acute als chronische klachten. Op deze manier kan je zelf een keuze maken welk pad je wil bewandelen.

Klassieke homeopathie gaat dus veel verder dan bij de meeste mensen bekend is. Daarbij is het nuttig om te weten dat mijn praktijk is aangesloten bij de vakvereniging NVKH, waardoor de verzekeringsmaatschappijen de consulten geheel of gedeeltelijk vergoeden en deze vallen niet onder het eigen risico.

Heb je een vraag of wil je direct een afspraak maken? Neem gerust contact op, ik ben dagelijks bereikbaar.

 

Helen Pleiter

Klassiek homeopaat

Categories:

Not Found

Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.