Autisme

Het ligt aan je darmen

Autisme kan daar beginnen..... (medisch dossier jan 2018)

Autisme hoeft niet aan de hersenen te liggen: je kunt de aandoening tegengaan en zelfs verbeteren door aandacht aan de darmen te besteden. Dat is de conclusie van een groot literatuuronderzoek.

Een autismespectrumstoornis (ASS) begint vaak als de darmen schade oplopen - door gifstoffen of antibiotica - waardoor het evenwicht tussen "goede" en "slecht" bacteriën verstoord raakt. Door dit verstoorde evenwicht laat de darmwand meer door dan de bedoeling is, waardoor gifstoffen en zelfs onverteerde voedselresten het bloed en uiteindelijk de hersenen kunnen bereiken.

Er zijn allerlei omgevingsfactoren die de darmen kunnen beschadigen, van antibiotica tot de gezondheid van de moeder en de periode waarin een kind borstvoeding krijgt.

De conclusie wordt bevestigd door het feit dat veel autistische kinderen last hebben van darmproblemen, zoals diarree, obstipatie of winderigheid. Maar de oorzaak is meteen ook de sleutel tot een oplossing. Verandering van voeding, supplementen, etc, zullen de kwaliteit van de darmen verbeteren waardoor er direct verbeteringen op kunnen treden. Het verbeterd het sociale gedrag, verminderd herhaalgedrag en versterkt de sociale interactie.

(Front Cell Neurosci, 2017, 11:20)

Samen met homeopathie en Homeopathic Detox Therapy al jaren een gouden aanpak.

Hoe mooi is het dat er steeds meer onderzoeken naar buiten komen waaruit blijkt dat door een slechte darm-kwaliteit de kwaliteit van de hersenen aangetast kan worden. Daardoor kan o.a. Autisme ontstaan.

Deze ontdekkingen geven de inzichten waar wij als homeopaten al jaren mee werken steeds meer kracht. Er is nl. veel verandering mogelijk!

Vanuit de homeopathie samen met de Homeopatic Detox Therapy kijken we naar belastingen die van invloed kunnen zijn op jouw kind, die zijn ontstaan tijdens de zwangerschap en daarna. Denk daarbij aan antibiotica, medicatie, vaccinaties, narcose of roesje, etc. Al deze interventie zijn chemisch. Wij als mens horen bij de natuur en in de praktijk blijkt dat er veel "blokkades" in het lichaam kunnen ontstaan hierdoor. Daardoor kan het lichaam niet meer functioneren zoals het hoort en krijg je klachten. Ook zie je vaak dat de kwaliteit van de darmen enorm achteruit gaat.

Al deze verstoringen zijn van invloed op het functioneren van je kind. De praktijk leert dat dit ook mee kan werken in het ontstaan van o.a. Autisme.

De prachtige natuurlijke middelen van de homeopathie, samen met (waar nodig) voeding en suplementen kunnen heel veel betekenen in het herstellen van de gezondheid van je kind.

De middelen zijn natuurlijk en heel krachtig. Ze werken in op de kern van het probleem en lossen dit op. De middelen zijn daarom altijd alleen tijdelijk nodig. Na verloop van tijd kan het lichaam het zelf weer oppakken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jezelf of je kind?

Ik ben op werkdagen bereikbaar voor al je vragen.

Helen

 

 

 

 

Een niet wetenschappelijk of medische geschoolde klager heeft bij de Reclame Code Commissie (RCC) een klacht ingediend over deze webpagina. De RCC heeft daarop bovenstaande naast haar neergelegd en geoordeeld dat er geen oorzakelijk verband is tussen vaccineren en autisme. Volgens de RCC zou de gemiddelde consument de informatie op deze pagina over CEASE-therapie opvatten in die zin dat met de CEASE-therapie alle gevallen van autisme kunnen worden genezen. Omdat volgens de RCC er geen relatie is tussen vaccinatie en autisme vinden ze de informatie op deze pagina appelleren aan gevoelens van angst. En dat is strijdig met artikel 6 van de Nederlandse Reclame Code (NRC). Ook is deze pagina volgens de RCC misleidend en daardoor oneerlijke reclame in de zin van artikel 7 NRC.

Het oordeel is wat mij betreft aan de ouders. Als zij het idee hebben dat hun kind als gevolg van vaccinaties of medicijnen gezondheidsschade heeft opgelopen, dan biedt CEASE-therapie hoop, geen garantie.

CEASE Autisme

CEASE modern disease therapy is toegespitst op vele chronische en ‘moderne’ ziektes. Denk hierbij o.a. aan: MS, ME, reuma, fybromyalgie, lyme, migraine, epilepsie, astma, PMS, depressie, ADHD, Asperger, PDD Nos, ADD, fobieën, angsten, autisme, etc. De resultaten verschillen van een aanzienlijke verbetering, het stabiliseren van klachten, tot volledige genezing.

De grondlegger van deze prachtige behandelmethode, Dr. T. Smits, heeft 300 kinderen met autisme mogen behandelen met geweldige resultaten. Zijn zoektocht naar de oplossing voor deze aandoening en de casuïstiek van deze kinderen staat heel mooi verwoord in het boek: “Autisme, de wanhoop voorbij”. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van deze behandeling en de oorzaak van de klachten is dit boek een echte aanrader. Er wordt in dit boek vooral ingegaan op kinderen met autisme, toch is het ook een leidraad voor alle andere ziektes die met de CEASE modern disease therapy te behandelen zijn.

Voor meer informatie over je persoonlijke situatie of voor het maken van een afspraak ben ik dagelijks bereikbaar.

 

CEASE Therapie

De behandeling van autische kinderen en zelfs van volwassenen heeft zich de laatste drie jaar uitgekristalliseerd en heeft de naam CEASE Therapie gekregen, wat staat voor Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression. Stap voor stap worden alle oorzakelijke factoren ontstoord met de homeopathisch verdunde en gepotentieeerde stoffen die het autisme veroorzaakt kunnen hebben.

Voor verdere informatie over de CEASE behandeling, klik op het kopje "CEASE"