online ontstoren

Ontstoren bij gezondheidsschade

Het ontstoren van verstorende (chemische) stoffen is geschikt voor iedere volwassene en kind die te maken heeft met (chronische) ziekte, mentale en emotionele klachten.

Juist voor sensitieve vrouwen en kinderen is het heel belangrijk om hier naar te kijken. Vanwege je sensitieve systeem en lijf heb je veel sneller kans op klachten en (blijvende) reacties op deze stoffen.

Pak de oorzaak aan

De methode gaat voorbij het uitsluitende symptoom-denken en gaat terug tot de echte oorzaken van ziekte. Dit maakt de prachtige resultaten mogelijk die ik dagelijks in mijn praktijk zie.

Klachten waarbij je aan ontstoren kunt denken zijn:

  • Diverse KNO klachten: Vaak verkouden, oorontstekingen, piepen en benauwd zijn, veel hoesten, pseudo kroep, astma en astmatische bronchitis, COPD.
  • Huidklachten: jeuk, eczeem, psoriasis.
 • Vermoeidheidsklachten: moe na ziekte, gauw vatbaar, vermoeidheid zonder duidelijke oorzaak
 • Auto- immuunziekten en chronische ziekten: Reuma, artritis, ziekte van Crohn, Collitis Ulcerosa, hormonale en of schildklierproblemen
 • Klachten door of na: Pfeiffer, Lyme
 • Stemmingsstoornissen: Depressie, angsten en fobieën.

Het ontstoren waar ik in de praktijk mee werk gaat verder dan het standaard ontstoren. Ik werk o.a. met de prachtige CEASE methode. Deze is ontwikkelt door Tinus Smits. Hij heeft baanbrekend werk gedaan op dit gebied.

Een online CEASE behandeling bestaat uit meerdere componenten die elkaar aanvullen en versterken:

 • indien nodig wordt er bij de persoon een passend homeopatische middel gekozen.
 • Daarnaast ontstoren we homeopatisch alle schadelijke belastingen.
 • Ook worden een aantal specifieke voedingssupplementen aangeraden die het immuunsysteem versterken en helpen bij het ontgiften.
 • Indien nodig dieetadviezen.

Stapeling

Bij chronische klachten zijn er vaak meer oorzaken in het spel; het is een feite een 'stapelingsziekte'. Vele stoffen en medicijnen bij elkaar creëren een stoorveld waardoor er chaos ontstaat in je lichaam. De opstapeling kan een proces van jaren zijn voordat je daadwerkelijk klachten krijgt. Daardoor is het regulier vaak heel lastig de oorzaak van jouw klachten terug te vinden. Als CEASE therapeut en homeopaat ben ik getraind de oorzaak van klachten op te zoeken en te behandelen en/ of te ontstoren.

Door de stapeling lijkt het soms dat je klachten zijn ontstaan na de inname van een bepaald chemisch medicijnen, vaccinatie, operatie, etc. Dan ligt het voor de hand aan te nemen dat deze stof de oorzaak van alle ellende is. Dat kan. Het kan ook heel goed mogelijk zijn dat het de laatste druppel is geweest waardoor jouw emmer over is gaan lopen. Als dat het geval is dan los je je klachten vaak niet helemaal op door alleen deze laatste stof te ontstoren. Het is dan van belang ook de voorgaande triggers te onderzoeken en in het proces mee te nemen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk en zo efficiënt mogelijk hersteld. Welke stoffen voor ontstoring voor jou persoonlijk van belang zijn bepalen we aan de hand van jouw ingevulde checklist.

Rode draad

Als homeopaat, CEASE therapeut en ontstoor-expert ben ik in staat jou te begeleiden bij het in beeld brengen van de rode draad in het ontstaan van jouw klachten en de mogelijke triggers die jou lijfelijk en/of mentaal/emotioneel dwars zitten. Op deze manier kunnen we een heel persoonlijk behandelplan maken zodat we de juiste stappen kunnen zetten in het ontstoren. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw lichaam langzaam weer terug gebracht kan worden naar haar oorspronkelijke staat en orde en je weer kunt genieten van het dagelijks leven.

Resultaat 

De CEASE modern disease therapy is toegespitst op vele chronische en ‘moderne’ ziektes. De resultaten verschillen van een aanzienlijke verbetering, het stabiliseren van klachten, tot volledige genezing.

Juist als je sensitief ben van belang!

Ik ben er al jaren achter dat het juist voor jou als sensitieve vrouw (of voor jouw sensitieve kind), van groot belang is na te denken over deze manier van behandelen. Omdat jouw lijf sensitief is kunnen de chemische stoffen nog meer impact hebben op jouw lijf en/of op je mentaal/emotioneel gezondheid! Als je dit niet in de gaten hebt, dan loop je in het reguliere traject vaak op een dood spoor wat betreft je klachten. Ze kunnen namelijk vaak niets terug vinden dat een verklaring kan zijn voor jouw klachten. Je krijgt dan snel te horen: "het zit tussen de oren, je stelt je aan". Terwijl er echt wel meer aan de hand is dan dat! Je bent niet gek, je hebt een gevoelig lijf en daar heb je een speciale aanpak voor nodig. Vertrouw op je lijf en je gevoel!

Mocht er in reguliere onderzoeken toch iets terug te vinden zijn, dan krijg je vaak nieuwe chemische stoffen om het op te lossen. Alleen kan je je afvragen of dit de juiste oplossing voor jou en jouw sensitieve lijf zal zijn?

Aan de gang?

Voor meer informatie over je persoonlijke situatie of voor het maken van een afspraak ben ik dagelijks bereikbaar.

Pakketten

Binnenkort komen er ook verschillende pakketten online waar je uit kunt kiezen om aan de gang te gaan. 

Een niet wetenschappelijk of medische geschoolde klager heeft bij de Reclame Code Commissie (RCC) een klacht ingediend over deze webpagina. De RCC heeft daarop bovenstaande naast haar neergelegd en geoordeeld dat er geen oorzakelijk verband is tussen vaccineren en (chronische) klachten. Volgens de RCC zou de gemiddelde consument de informatie op deze pagina over CEASE-therapie opvatten in die zin dat met de CEASE-therapie alle gevallen van gezondheidsschade kunnen worden genezen. Omdat volgens de RCC er geen relatie is tussen vaccinatie of chemische medicijnen en gezondheidsschade vinden ze de informatie op deze pagina appelleren aan gevoelens van angst. En dat is strijdig met artikel 6 van de Nederlandse Reclame Code (NRC). Ook is deze pagina volgens de RCC misleidend en daardoor oneerlijke reclame in de zin van artikel 7 NRC.

Het oordeel is wat mij betreft aan jou als lezer. Als jij het idee hebt dat je als gevolg van vaccinaties of chemische medicijnen gezondheidsschade hebt opgelopen, dan biedt de CEASE-therapie hoop, geen garantie.